Інноваційні рішення
З метою оптимізації балансу собівартість/якість кінцевих продуктів ми пропонуємо своїм партнерам рішення на основі найсучасніших світових харчових технологій. Європейські натуральні 100% молочні замінники сухого молока, що базуються на функціональних властивостях білків молока та сироватки. Вони дозволяють досягнути меншої собівартості при збереженні якості та навіть підвищенні властивостей кінцевих продуктів. Призначені для заміни сухого молока при виробництві:
• Морозива
• Молочних напоїв
• Шоколадних виробів
• Печива та бісквітних виробів
Через зростання споживчого сегменту вегетаріанських/пісних продуктів ми пропонуємо рішення для виробництва рослинних за складом та традиційних за смаком:
• Твердого сиру
• Сиру типа Фета
• Плавлених сирів
• Сиру типу Моцарела